”Lopeta rimpuileminen!” – Tool-rumpalin pidätystilanne tallentui videolle, ei mennyt ihan nätisti

Danny Carey kuvattuna lokakuussa.
JOCE / Bauergriffin.com / MEGA / AOP

Mikähän tässä on oikein ollut taustalla? Taannoin uutisoimme, että Toolin rumpalina maailmanmaneesen noussut Danny Carey pidätettiin 12.12. Yhdysvalloissa Kansas Cityn lentokentällä jonkin välikohtauksen seurauksena. Mobiililaitteiden luvattuna aikakautena pidätystilanne tallentui myös sivustakatsojan puhelimeen, ja nyt koko maailma voi katsoa, miltä näyttää, kun rocktähti pistetään rautoihin. TMZ tämän videon toi ensimmäiseksi julkisuuteen, heidän tallenteensa voi katsoa alempaa.

Videolla Carey on poistumassa lentokentältä, mutta poliisit pysäyttävät miehen, pistävät tämän seinää vasten ja lyövät rautoihin. Aluksi Carey sanoo hänen kanssaan keskustelevalle poliisille haluavansa ”vain painua helvettiin täältä” ja kyselee, että kenen kimppuun hän muka on käynyt. Carey myös kannustaa sivustakatsojaa kuvaamaan koko tilanteen. Loppujen lopuksi viranomaiset käyttävät jo hieman fyysistä voimaa saadakseen musikantin pysymään aloillaan.

TMZ:n saamien tietojen mukaan Carey olisi ottanut yhteen lentokentän turvahenkilöstöön kuuluvan työntekijän kanssa. Tiettävästi rumpali töni tätä henkilöä rintakehään ja kutsui tätä ”vitun homoksi”. Eipä mitenkään erityisen tyylikästä toimintaa, jos pitää paikkansa. Pahimmassa tapauksessa muusikkoa odottaa yli kymmenentuhannen dollarin sakot.