Lordi julkaisi ensimmäisen näytteen fiktiiviseltä kokoelmalevyltään – Shake The Baby Silent on tuulahdus 1990-luvulta

Killection näyttää, mitä Lordi olisi voinut olla, jos bändi olisikin aloittanut taipaleensa jo 70-luvulla.
8.11.2019 14:28

Kotimainen hirviöryhmä Lordi julkaisee 31. tammikuuta 2020 uuden albuminsa Killection. Kyseessä on fiktiivinen kokoelma-albumi kappaleista, joita yhtye olisi voinut kirjoittaa, mikäli se olisi ollut toiminnassa jo 1970-luvulta alkaen.

Tänään ilmestynyt ensimmäinen singelohkaisu Shake The Baby Silent sijoittuu fiktiivisellä aikajanalla vuoteen 1995 edustaen näin levyn ”toiseksi uusinta” materiaalia. Moni muistaa tuon vuoden erityisesti jääkiekon maailmanmestaruushulinasta, mutta bändin pääjehua Mr. Lordia kiinnosti omien sanojensa mukaan enemmän ajalle tyypillinen konein höystetty metalli. Lordi-yhtyehän oli tuohon aikaan myös jo olemassa, mutta vasta demovaiheessa.

”Yksi mun vanha tuttavani totesi kuullessaan tämän biisin, että Lordihan kuulosti tuolloin ihan oikeasti tältä, eli ihan kauheasti tässä ei edes siis totuutta nyt ole vääristelty. Aikakapselointi on toiminut, mutta toki tähän on nähty vaivaakin”, Mr. Lordi hymyilee.

Lordi nähdään seuraavan kerran livenä Helsingin jäähallissa 13. joulukuuta Beast In Blackin kanssa. Ensi vuonna bändi suuntaa puolestaan kattavalle Euroopan-kiertueelle.

Lisää luettavaa