Beast in Black ja Lordi yhdistävät voimansa: jäähallikeikka joulukuussa Helsingissä!

Saara Planting

EDIT: Poistettu maininta Black Box -tilasta, halli on kokonaan käytössä!

No nyt on tiedossa hienoja hetkiä Beast in Blackin, Lordin ja ylipäätään perinteisen heavy metalin ystäville. Anton Kabasen luotsaama petoryhmä tiedottaa soittavansa loppuvuodesta suuren luokan keikan, kun bändi nousee lavalle Helsingin Jäähallissa 13. joulukuuta. Illan avaa vanha kunnon euroviisuvoittaja Lordi. Ei lainkaan hullumman kuuloinen paketti!

“Suurimmalta osin loppuunmyydyn Euroopan-kiertueen jälkeen meillä on ilo ja kunnia viedä Beast in Black sille tasolle ja paikkaan, jonne musiikkimme ja esiintymisemme kuuluu”, ilmoittaa Anton Kabanen tiedotteessa.

Beast in Black oli esillä myös Soundissa 2/2019. Timo Isoahon toimittamassa, pitkässä haastattelussa Anton Kabanen kertoo muun muassa yhtyeen keikoista Nightwishin lämmittelijänä, säveltäjän perfektionismista ja vähän Battle Beast -asioistakin. Lue artikkeli täältä. Valokuvaaja Saara Plantingin kuvagallerian taannoiselta The Circus -keikalta voi puolestaan katsoa täältä.

Liput jäähallikeikalle tulevat myyntiin 24. toukokuuta. Ennakkomyynti hoidetaan Lippupisteessä. Hintaa pääsylipuilla on 35–45 euroa. Soundi on tapahtuman yhteistyökumppani.