Lost Societyn Samy ja vuoden kovimmat biisit – Joukossa yllätyksiä!

16.12.2014 23:23

Tuleeko sinulle ensimmäisenä mieleen, että raivokkaan thrashmetal-joukkue Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna intoilisi suurella sydämellä Haloo Helsingin Beibi-kappaleesta? Tässä ei siis tietenkään ole yhtään mitään ihmeellistä tai etenkään arveluttavaa, mutta kysymys kuuluukin: olisiko esimerkiksi tämä biisi tullut sinulle ensimmäisten joukossa mieleen, kun kyseessä on kuitenkin Elbannan suosikkilista?

No, miten vain, mutta näin mennään… Tässäpäs Samyn tapporallit vuoden varrelta:

Santa Cruz: Wasted And Wounded

– Helposti kovin biisi mitä tänä vuonna on julkaistu! Diggailen Cruzissa paljon juuri sitä, että jäbät pystyy tekeen tohon genreen uusia juttuja ja muutenkin biisi on helvetin tarttuva. Sooloista tietenkin järjetön plussa. 

Stick To Your Guns: Nobody

– STYG on minulle aika uusi tuttavuus, tutustuin tähän ryhmään kunnolla vasta ihan muutamia kuukausia sitten. Heti kun kuulin tämän biisin, kelasin että nyt on tiukinta möyhytystä hetkeen. Asenne kohillaan ja ankaraa meininkiä. Huhhuh!

Haloo Helsinki!: Beibi
– Tarttuva biisi ja hyvä meininki. Tarttuvat melodiat ja hiton kovat laulut.

Stam1na: Panzerfaust

– Eihän tätä kovempaa biisiä ole! Alusta loppuun äkästä ja ankaraa möyhytystä. Kaikki toimii.

While She Sleeps: New World Torture
– Myöskin aika uusi tuttavuus. Mitä tästä voi oikein sanoa? Diggailen helvetisti oikeastaan kaikesta tässä biisissä, TIUKKAA kamaa.

Lisää luettavaa