LPRHC tulee taas – esiintyjät julkistetaan yksi kerrallaan, ensimmäinen nimi julki

1.2.2019 12:27

Kaksipäiväinen vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään ensi kesänä jälleen Lappeenrannan Huhtiniemessä. Tapahtuma juhlitaan 19.–20. heinäkuuta, ja luvassa on seurattavaa niin punkin, hardcoren kuin hiphopin ystäville.

Tapahtuma julkaisee tänä vuonna esiintyjänsä yksi kerrallaan helmi- ja maaliskuun aikana.
Festivaalin ensimmäinen artistijulkistus on kotimainen Pikakassa, joka on tiedotteen mukaan ”yksi kaikkien aikojen toivotuimmista, ellei jopa toivotuin esiintyjä LPRHC Festin historiassa”.

”Aikaisemmin toivetta on ollut mahdoton toteuttaa, sillä yhtye on ilmaissut asian varsin selvästi omassa jo kappaleessaan Ei keikkoja, kiitos! Joskus ’ei’ tarkoittaa kuitenkin ’ehkä’, ja Pikakassa nähdään kesällä Huhtiniemessä”, tiedotteessa iloitaan.

LPRHC Fest -keikan kunniaksi TMH Productions julkaisee aikaisemmin ainoastaan Youtubessa kuultavissa olleet Pikakassa 1–4 -äänitteet rajoitettuina vinyylipainoksina. Levyt tulevat myyntiin LPRHC Festissä.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18. Tapahtuman ennakkomyynnin hoitaa Tiketti, ja myynnissä olevien kahden päivän lippujen hinta on 68,50 euroa. Päiväliput tulevat myyntiin myöhemmin.

Lisää luettavaa