Lurjus meni ja hakkeroi Queen-kitaristi Brian Mayn some-tilejä – ”Tunnen itseni häväistyksi”

"En ymmärrä, mitä olen hänelle tehnyt, että hän sen vuoksi haluaa tehdä näin minulle", May ihmettelee surullisena.
3.2.2023 11:20

Queen-kitaristi Brian Mayn Twitter- ja TikTok-tilit ovat joutuneet hakkeroinnin uhriksi. Tämän lisäksi hakkerit ovat onnistuneet pääsemään käsiksi myös Mayn Virgin-lafkan sähköpostiosoitteeseen. May julkaisi asiasta videon sekä pitkän tiedotteen omilla nettisivuillaan.

”En oikeasti tajua. Olen käyttänyt koko elämäni rehelliseen työhön ja yrittänyt tehdä hyvää ja tuottaa ihmisille iloa, mutta tämä kaveri käyttää oman aikansa tehdäkseen minun olostani kurjan. En oikeasti ymmärrä sitä”, May toteaa surullisena ja sanoo some-tiiminsä yrittävän kuumeisesti saada kitaristin tilit takaisin.

”Tämä on tehnyt minulle paljon vahinkoa ja tunnen itseni häväistyksi jollain tavalla. On todella epämiellyttävä tunne tietää, että joku haluaa tehdä sinulle näin. En ymmärrä, mitä olen hänelle tehnyt, että hän sen vuoksi haluaa tehdä näin minulle. Se on joka tapauksessa hukannut paljon aikaani ja energiaani. Se on aika masentavaa.”

May kehottaa fanejaan ja seuraajiaan olemaan välittämättä siitä, mitä hänen Twitter- ja TikTok-kanavissaan julkaistaan. Hän myös varoittaa yrittämästä ottaa häneen yhteyttä hänen Virgin-sähköpostinsa kautta.

”Ja olkaa varovaisia omien tilienne suhteen. Käyttäkää tuplavahvistusta aina kun voitte, katsokaa, että salasananne ovat todella suojattuja. Eikä minkään typerän henkilökohtaisen kysymyksen takana, sillä ne voidaan helposti keksiä”, May toteaa.

”Olen ottanut tästä opikseni. Toivon, että olisin ollut varovaisempi, mutta olen vain niin luottavainen. Uskon ihmisten hyvyyteen, mikä on kai hieman naiivia. Yritän huomenna tehdä hieman töitä, hieman musiikkia, vaikka tällä hetkellä tämä koko tapaus leijuu varjona ylläni.”

Lisää luettavaa