”Luulin sitä ensin vitsiksi…” – Veteraanilaulaja Meat Loaf lyyhistyi lavalle kesken keikan

17.6.2016 09:08

Laulaja-näyttelijä Meat Loafin, 68, torstainen keikka Edmontonissa päättyi ikävästi. Konkarilaulaja lyyhistyi lavalle kesken I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That) -hittinsä.

CBC News kertoo Edmontonin poliisiviranomaisten vahvistaneen vastanneensa hälytyskutsuun ja Alberta Health Service siirsi potilaan Northern Jubilee Auditoriumista sairaalaan. CBC Newsin haastattelemien silminnäkijöiden mukaan laulaja vain yhtäkkiä lyyhistyi.

– Se tapahtui hitaasti, hän ikään kuin pyörähti. Aluksi se tuntui olevan osa show’ta, yleisössä ollut Angus Monroe kertoi.

– Luulin sitä ensin vitsiksi, sillä Meat Loaf oli vitsaillut ja naureskellut koko keikan ajan, toinen paikalla ollut fani Jamie Carriere puolestaan kertoi.

Eräiden silminnäkijöiden mukaan pelastushenkilökunta elvytti lavalla maannutta laulajaa defibrillaattorilla.

Meat Loaf, oikealta nimeltään Michael Lee Aday, perui tai siirsi muutamia keikkoja aiemmin viikolla sairauden vuoksi.

Päivitys kello 20.20: Meat Loafin tila on vakaa ja laulaja on hyvää vauhtia toipumassa, kerrotaan miehen Facebook-sivuilla.

Meat Loafin edustajat kertovat laulajan kärsineen vakavasta nestehukasta, jonka vuoksi hänen konserttinsa päättyi dramaattisesti. Laulaja joutuu käymään vielä läpi joukon testejä, mutta hänen odotetaan palautuvan jaloilleen nopeasti.

Lisää luettavaa