Jos luulit, ettei perinteisellä hanurilla pysty soittamaan rockia, olit väärässä – tässä todisteeksi raudanluja Deep Purple -esitys

4.1.2017 11:09

Hyvät naiset ja herrat, nyt kaikki kumartakaa Sergei Repiniä. Tämä salaperäinen hanurimestari kumoaa Youtube-videoillaan kaikki epäilyt siitä, etteikö vanhalla kunnon pirunkeuhkolla voisi soittaa rockmusiikkia ihan siinä missä sähkökitarallakin. Arvostamme!

Tuntuuko kaukaa haetulta väitteeltä? No, revi tästä: alla olevalla, vuonna 2015 äänitetyllä videolla Sergei vetää sellaisen version Deep Purplen Highway Starista, että mikäli tulkinnan draivi ei saa jalkaa naputtamaan mukana, kannattaa tarkistaa pulssi. Ihan vilpittömästi mainio esitys!

Toisena oppikappaleena tarjottakoon tuoreempi, viime joulukuussa taltioitu The Trooper -läpiluenta, jolle on pyydetty mukaan myös toinen kurtunsoittaja ja rumpali päälle. Kitarastemmatkin menevät justiinsa eikä melkein.

Tätä lajia kun kuulisi lisää, voisi vanha perinnesoitin nousta jälleen arvoon arvaamattomaan. Sopii nimittäin epäillä, että instrumentin harrastajamäärät ovat 2010-luvulla melko maltilliset. Lisää rockia hanuritunneille!

Lisää luettavaa