M on palannut – katso uusi Punainen ovi -video, jolla cheerleading-joukkue pistää parastaan

M-nimellä operoiva Minja Koski julkaisi juuri toisen albuminsa nimeltä Punainen ovi. Albumin nimikappaleeseen on tehty myös musiikkivideo, jonka voi katsoa alempaa. Tällä teoksella onkin koreografiapuoli nk. kondiksessa!

Artistin lisäksi videolla nimittäin esiintyy lahtelaisen cheerleading-seuran LCS Panthersin Neofelis-joukkue. Videon tuotannosta vastaa Rosy Clouds Films, ja sen on ohjannut Silke Riihinen. Varsin ihailtavaa on tuo videon esiintyjien taitotaso.

M:n edelliset albumit Tehtaantyttö ja Näytän missä asun julkaistiin vuosina 2017 ja 2019. Debyytti pokkasi Soundin arvissa komeat viisi tähteä viidestä: ”Tehtaantyttö ei ole surullinen levy, tai ainakaan sen kuuntelusta ei tule surullinen olo. Ennemminkin tuntuu siltä kuin olisi ollut elokuvissa, kuin levyn odotusta, kiellettyä nautintoa ja hiipuilevaa pelkoa tihkuvat laulut olisivat vieneet mukanaan jonnekin kauas, Suomi-filmiä, Edgar Allan Poeta ja kotimaisen populaarimusiikin perinnettä yhdistelevään maailmaan, jossa kaikki on mustavalkoista mutta silti moniulotteista”, kirjoitti Antti Granlund Soundissa 8/17 julkaistussa arviossaan. Näytän missä asun ei jäänyt juuri jälkeen, vaan korjasi Hannu Linkolan arviossa neljä tähteä.

M:n Facebook-sivu löytyy täältä. Artisti esiintyy tänään 2.10. levynjulkaisukeikalla Helsingin G Livelabissa, ja seuraavat keikat koetaan 9.10. Tampereen G Livelabissa, 10.10. Jyväskylän Lutakossa, 21.11. Lahden Finlandia-klubilla ja 28.11. Oulun Letkunpuiston Helmessä.