Maailma kylässä -festivaalin ohjelma on valmis – Tarja Halonen keskustelee aktivisti Ida Korhosen kanssa toivosta

20.4.2023 19:02

Helsingin Suvilahdessa 27.–28. toukokuuta vietettävä Maailma kylässä -festivaali on julkaissut koko ohjelmansa, ja sen näkee täältä.

Reilun kuukauden päästä juhlittavan festivaalin puheohjelma täydentyy lavarunouden osalta Elsi Sloanilla, Iiris Laisilla ja Julian Owusulla. Toivosta ekokriisissä keskustelemaan saapuvat presidentti Tarja Halonen ja aktivisti Ida Korhonen. Aktivismin muutosvoimasta puhumaan saapuvat puolestaan Ativistimummot-liikkeen perustanut Eeva-Riitta Piispanen, ukrainalainen aktivisti Tonya Melnyk ja vegaaniaktivisti Benjamin Pitkänen.

Lastenalueella ohjelmassa on soittopajoja, monikielisiä satutuokioita, kukkatatuointityöpaja, arabialaistakalligrafiataidetta, luonnon väriaineilla maalaamista, nuoria sirkustaitureuta, breaktanssia ja vatsastapuhuja.

Koettavana on myös valokuvaaja Sami Mannerheimon Herkät ja viisaat -näyttely orvoista elefanteista ja Tulitauko Soundin keikka Yläpuutarhan bileissä. Tapahtuman jatkoklubeina toimivat lauantaina Fiesta Latina Kafé Komassa ja sunnuntainan Afro Sunday Baarikärpäsessä.

Lisää luettavaa