Madonna perunut useita keikkoja, kärsii ”musertavista” kivuista – ”Minun täytyy nyt levätä”

Madonna ja Maluma Billboard Music Awardseissa

61-vuotias popsuuruus jakoi Instagramissa videon itsestään ottamassa jääkylpyä keikan jälkeen.

Popikoni Madonna kiertää parhaillaan ympäri Pohjois-Amerikkaa massiivisen Madame X -areenakiertueen merkeissä. Ilmeisesti tiukka aikataulu ja rankat keikat ovat vaatineet veronsa, sillä 61-vuotias laulaja on joutunut lääkärin määräyksestä peruuttamaan kolme seuraavaa konserttiaan Bostonissa. Madonna kertoi asiasta Instagramin välityksellä, jossa tämä oli hiljattain jakanut myös videon, jossa hän istuu keikan jälkeen kipuja lievittävässä jääkylvyssä

”Pahoittelen tästä yllättävästä käänteestä. Jokainen keikka tuo minulle paljon iloa ja niiden peruminen on minulle omalla tavallaan rangaistus, mutta kärsin tällä hetkellä niin musertavista kivuista, että minun täytyy nyt levätä ja noudattaa lääkärin ohjeita voidakseni palata voimakkaampana ja parempana”, Madonna kirjoittaa.

Madonna on joutunut perumaan syyskuussa alkaneella Madame X -kiertueellaan muutamia aiempiakin keikkoja. Heti kiertueen avauskonsertti Brooklynissa peruttiin tuotannollisista syistä, kuten peruttiin myös Los Angelesin -keikka 12. marraskuuta. Konsertti Brooklynissa 7. lokakuuta jouduttiin puolestaan perumaan poptähden polvivamman vuoksi.

Madame X -kiertueen on tarkoitus jatkua Philadelphiassa 7. joulukuuta. Ensi vuoden alussa Madonna jatkaa kiertuettaan Euroopassa pitkän sarjan konsertteja Lissabonin Coliseu dos Recreiosissa, Lontoon Palladiumissa sekä Pariisin Le Grand Rexissa. Toivokaamme Madonnalle siis pikaista paranemista!

View this post on Instagram

with my usual Ice Bath for multiple injuries. ♥️ and THANKS to my gang-gang for being my hype squad! 🙏🏼 #madamextheatre #icebath #ganggang #estere #stella #merci @ahla_malik @nicolas_huchard @gaspar_varela @ritamelssen_ @jeanmichelete @ricardogomesinst @danielesibilli

A post shared by Madonna (@madonna) on