Madonna vastaa Aretha Franklin -puheestaan saamaansa kritiikkiin: ”Ei se ollut tarkoitettukaan tribuutiksi”

Madonnan mukaan siinä tilanteessa oli mahdotonta tehdä Franklinille tarpeeksi kunniaa.
22.8.2018 09:38

Madonna jakoi maanantai-iltana MTV:n Video Music Awards -seremonioissa vuoden parhaan musiikkivideon palkinnon, jonka pokkasi Camila Cabello Havana-videosta. Ennen pystin ojentamista Madonna piti myös pitkän puheen, jossa tämä muisti edesmennyttä Aretha Franklinia kertomalla omaan uraansa liittyvän tarinan, johon soulin kuningatar liittyi. Pop-diiva sai itsekeskeiseksi koetusta puheesta internetin vihat niskaansa ja nyt Madonna on vastannut kritiikkiin Instagramin välityksellä.

”Ihan vain selvennykseksi: Minua pyydettiin jakamaan parhaan videon palkinto ja sitten minua pyydettiin jakamaan jokin Aretha Frankliniin liittyvä anekdootti uraltani. Jaoin palan matkastani ja kiitin Arethaa antamastaan inspiraatiosta. Ei se ollut tarkoitettukaan tribuutiksi, se olisi ollut mahdotonta sen kahden minuutin aikana kaiken sen palkintogaalan metelin ja välkkeen keskellä. En olisi ikimaailmassa voinut tehdä hänelle oikeutta siinä kontekstissa ja ympäristössä”, Madonna kuittaa.

”Valitettavasti monilla ihmisillä on lyhyt keskittymiskyky ja he ovat nopeita tuomitsemaan muita. Rakastan Arethaa, rakastan Camilaa, rakastan pukuani eikä kukaan voi tehdä tai sanoa mitään, mikä muuttaisi sitä seikkaa.”

Voit kuunnella Madonnan VMA-puheen The Hollywood Reporterin twiitistä alta (tai täältä).

https://www.instagram.com/p/Bmv1ypbgp9y

Lisää luettavaa