Maija Vilkkumaa valmistelee uutta albumia

12.6.2008 12:59

Yli 350000 albumia myynyt laulaja/lauluntekijä Maija Vilkkumaa työskentelee parhaillaan uuden pitkäsoiton kimpussa. Kyseessä on Maijan ja hänen yhtyeensä viides studioalbumi. Levyn ensimmäinen single Suojatiellä lähtee radiosoittoon perjantaina 13.6. Kappale julkaistaan digitaalisesti maanantaina 16.6. ja cd:nä puolestaan 18.6.

Yli 350000 albumia myynyt laulaja/lauluntekijä Maija Vilkkumaa työskentelee parhaillaan uuden pitkäsoiton kimpussa. Kyseessä on Maijan ja hänen yhtyeensä viides studioalbumi. Levyn ensimmäinen single Suojatiellä lähtee radiosoittoon perjantaina 13.6. Kappale julkaistaan digitaalisesti maanantaina 16.6. ja cd:nä puolestaan 18.6. Vilkkumaan uusi albumi ilmestyy näillä näkymin 1.10.

– Olemme tuottaneet bändin kanssa kaksi edellistä studiolevyämme itse. Ensimmäiset kaksi syntyivät puolestaan tuottaja Janne Lehdon kanssa, joka oli myös bändin jäsen. Nyt halusimme mukaan ulkopuolisen tuottajan ja keskustelujen tuloksena päädyimme Riku Mattilaan. Onneksemme hän suostui, artisti kertoo.

Vilkkumaalle tuleva kesä on ensimmäinen "keikaton" suvi kymmeneen vuoteen.

– Eilen aloitimme koko albumin nauhoitukset. Tuntuu taas todella inspiroivalta alkaa hommiin. Meillä on bändi, joka on tehnyt yhdessä töitä vuosia ja hitsautunut tiukasti yhteen.

www.maijavilkkumaa.net

Lisää luettavaa