Malmin kirkossa Helsingissä järjestetään jotain erilaista: iltamessu, jossa kuullaan vain Apulannan musiikkia

11.11.2022 11:11

Marraskuussa olisi tarjolla iltamessu, jollaista ei joka vuosi näekään! Kirkko & kaupunki kertoo, että Malmin kirkossa Helsingissä järjestetään 22. marraskuuta messu, jossa kuullaan pelkästään Apulannan musiikkia. No mikäpä jottei!

Hämentävää kyllä tämä ei ole ensimmäinen Apulanta-messu, mitä Suomessa on nähty. Samanlaiset spektaakkelit on pistetty kasaan ainakin Kotka-Kymin-seurakunnassa ja Nurmossa.

”Toive tällaisen messun järjestämisestä Malmilla tuli muutamalta seurakuntalaiselta. Ajattelin, että mikä jottei. Messuja on monenlaisia koko ajan, kokeillaan tätäkin”, yhteisömuusikko Lissu Elenius Malmin seurakunnasta kertoo Kirkko & kaupunki -sivustolla.

Tapahtuman musiikista vastaavat Lissu Eleniuksen lisäksi Malmin enkelit sekä muusikot Kalle Huttunen (sähkökitara), Elina Kaikkonen (piano), Juhana Vaittinen (cajon-rumpu), Asko Lintumäki (basso) ja Leo Korte (laulu). Messun aikana kuullaan ainakin sellaiset hitit kuin Armo, Jumala, Pahempi toistaan ja Valot pimeyksien raunalla. Anna mulle piiskaa tuskin on selvinnyt settiin. Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Lisää luettavaa