Manowarin ”viimeinen taistelu” on alkanut… paitsi ettei se olekaan viimeinen taistelu

3.5.2019 08:20

Niinhän siinä kävi, että puheet Manowarin lopusta olivat vahvasti liioiteltuja. Muskelimetalliyhtyeen verkkosivuilla julkaistiin bändijohtaja Joey DeMaion haastattelu, jossa tähdennetään, ettei ”The Final Battle” -nimellä varustetun kiertueen ikinä ollut tarkoituskaan olla yhtyeen viimeinen koitos.

”Anna kun selvennän jotain. Emme ole koskaan ilmoittaneet, että Manowar olisi lopettamasssa. Emme koskaan edes sanoneet, ettemme tekisi enää kiertueita. Olemme puhuneet tauon pitämisestä”, DeMaio sanoo.

”Tarvitsemme aikaa muille projekteille, mitä haluamme tarjota faneille. Minä esimerkiksi lähden spoken word -kiertueelle, jolla kerron bändin historiasta. Työstän myös metallioopperaa, ja tietysti jatkamme The Final Battle -ep-trilogiamme työstämistä.”

Niin no, tarkalleen ottaen yhtye puhui parin vuoden takaisessa sosiaalisen median päivityksessään siitä, miten seuraava kiertue on ”paras mahdollinen aika kiittää yleisöä ja sanoa näkemiin” ja miten ”The Final Battle alkaa Saksasta ja vie meidät ympäri maailmaa jättämään hyvästit kaikille teille”.

Eli taas se nähdään: jos bändi ilmoittaa jostain jäähyväiskiertueelta kuulostavasta asiasta, se ei ole jäähyväiskiertue ennen kuin bändi pyhästi lupaa ja vannoo pysyä pois keikkalavoilta maailman tappiin saakka. Ja silloinkin ilmoitukseen kannattaa suhtautua varoen.

Lisää luettavaa