Marilyn Manson kiistää Game of Thrones -näyttelijän raskaat syytökset – ”Nämä väitteet ovat todistettavasti valheellisia”

2.5.2021 16:19

Raportoimme eilen Game of Thronesista tutun näyttelijä Esmé Biancon haastaneen Marilyn Mansonin oikeuteen. Syytteet käsittävät pakottamisen seksuaaliseen tekoon, pahoinpitelyn ja ihmiskaupan.

Nyt Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on vastannut näihin varsin raskaisiin syytöksiin asianajajansa välityksellä.

”Nämä väitteet ovat todistettavasti valheellisia”, asianajaja Howard E. King kommentoi. ”Tämä juttu on viety oikeuteen vain siksi, koska asiakkaani ei suostunut neiti Biancon ja tämän asianajajan törkeisiin taloudellisiin vaatimuksiin, jotka perustuivat käytökseen, jota ei koskaan tapahtunut. Tulemme kyseenalaistamaan nämä syytökset oikeudessa ponnekkaasti ja olemme luottavaisia, että tulemme voittamaan.”

Syytteiden mukaan Manson lennätti Biancon Los Angelesiin näyttelemään I Want to Kill You Like They Do in the Movies -musiikkivideolla, mutta Biancon mukaan hänet majoitettiin hotellin sijaan Mansonin asuntoon eikä kuvauksissa ollut paikalla muuta henkilökuntaa kuin kuvauksen puhelimella hoitanut Manson. Lisäksi Manson piti Biancoa nälässä ja esti tämän nukkumisen, lukitsi hänet makuuhuoneeseen, antoi huumeita ja alkoholia, piiskasi, antoi sähköshokkeja, yritti pakottaa harrastamaan seksiä toisen naisen kanssa ja uhkaili raiskauksella. Musiikkivideota ei koskaan julkaistu.

Manson kutsui Biancon uudelleen Los Angelesiin vuonna 2011 Phantasmagoria-elokuvan kuvauksiin. Kyseistä elokuvaa ei myöskään ole koskaan julkaistu.

Tällä kertaa Manson ei Biancon mukaan antanut tämän poistua kotoaan ilman lupaa, jahtasi näyttelijää ympäri asuntoa kirveen kanssa, viilsi häntä ”natsiveitsellä”, kuvasi jäljet ja julkaisi kuvat internetissä ilman lupaa.

”Neiti Biancolta vei vuosia ymmärtää herra Warnerin fyysisen, seksuaalisen, psykologisen ja henkisen hyväksikäytön laajuus”, haasteessa kirjoitetaan. ”Hänen uransa kärsi hänen henkisen hyvinvointinsa rapistuessa. Hän kärsii yhä traumaperäisestä stressihäiriöstä, ahdistuksesta, masennuksesta ja paniikkikohtauksista.”

Lisää luettavaa