Marilyn Manson sai vaihteeksi jonkinlaista tukeakin – ex-vaimo Dita Von Teese kommentoi Manson-kohua

Sami Lommi

Tässä vaiheessa voitaneen pitää aika varmana sellaista asiaa, ettei Marilyn Manson ole kenellekään se kaikkein mukavin vävyehdokas. Niin monet entiset tyttöystävät ja yhteistyökumppanit ovat viime päivinä kertoneet pöyristyttäviä asioita shokkirokkarin käytöksestä, että on vaikea nähdä sellaista kuviota, jonka myötä Mansonin maine vielä puhdistuisi. Eilen kuitenkin tuli julkisuuteen pitkästä aikaa Mansonin kannalta hyviäkin uutisia.

Miehen kanssa muutaman vuoden ajan 2000-luvun alkukymmenyksellä avioliitossa ollut Dita Von Teese nimittäin kommentoi kohua Instagram-tilillään. Burleskitaiteilija kiittelee yleisöä saamistaan tsemppiviesteistä mutta lisää, ettei hänellä ole ollut Mansonista niin pahoja muistoja kuin esimerkiksi Evan Rachel Woodilla.

”Tietäkää, että julkisuuteen tulleet tiedot eivät täsmää omien kokemusteni kanssa seitsemän vuoden mittaisen parisuhteemme ajalta. Jos näin olisi, en olisi mennyt hänen kanssaan naimisiin vuonna 2005. Erosin hänestä vuotta myöhemmin [Mansonin] uskottomuuden ja huumeidenkäytön vuoksi”, Von Teese kirjoittaa.

Lue Von Teesen alkuperäinen päivitys alta. Tavallaan huvittavaa, että Mansonin tapauksessa voidaan pitää lieventävänä asianhaarana, jos puolison kaltoinkohtelu on rajoittunut ”vain” pettämiseen ja huumehörhöilyyn.