Levy-yhtiö pudotti Marilyn Mansonin listoiltaan, Manson kommentoi hyväksikäyttökohua sosiaalisessa mediassa

2.2.2021 07:51

Siinäpä ei kauaa kestänyt. Näyttelijä Evan Rachel Wood kertoi eilen ensi kertaa nimellä mainiten Marilyn Mansonin alias Brian Warnerin sortaneen ja hyväsikäyttäneen häntä Woodin ja Warnerin parisuhteen aikana 2000-luvun alkupuolella, ja heti perään kantautuu tietoja, että levy-yhtiö Loma Vista Records lopettaa yhteistyön Mansonin kanssa. Asiasta kertoo muun muassa Variety.

Loma Vista ja Manson löysivät toisensa vuoden 2015 The Pale Amperor -albumin aikana. Yhtiö toimi Pale Emperorin jakelijana Yhdysvalloissa ja julkaisi Mansonin kaksi seuraavaa albumia (Heaven Upside Down, 2017 ja We Are Chaos, 2020).

”Evan Rachel Woodin ja muiden naisten Marilyn Mansonia kohtaan esittämien syytösten vuoksi Loma Vista lopettaa artistin tuoreimman albumin promotoimisen välittömästi. Olemme päättäneet myös, ettemme työskentele Mansonin kanssa millään hänen tulevilla projekteillaan”, Loma Vista tiedottaa. Mansonin nimi on jo poistettu yhtion verkkosivuilta.

Manson itse kommentoi kohua Instagram-tilillään. ”Taiteeni ja elämäni ovat herättäneet kiistoja aikaisemminkin, mutta nämä tuoreet väitteet ovat hirveitä todellisuuden vääristymiä. Parisuhteeni ovat aina olleet kahden samanhenkisen ihmisen välisiä”, Manson kirjoittaa noin vapaasti suomennettuna. Lue alkuperäinen viesti alta:

Lisää luettavaa