Marilyn Manson vakavien syytösten kohteena – Näyttelijä paljasti muusikon piinanneen häntä vuosia

Evan Rachel Wood nimesi ensimmäistä kertaa suoraan tulleensa kauhurokkarin pahoinpitelemäksi ja hyväksikäyttämäksi.

Kun muun muassa Westworld-sarjasta tuttu näyttelijä Evan Rachel Woodin kertoi pari vuotta sitten Kalifornian osavaltion senaatille antamassaan todistajanlausunnossa 18-vuotiaana kokemastaan hyväksikäytöstä, syyttävät sormet osoittivat nopeasti rocktähti Marilyn Mansoniin, joka seurusteli näyttelijän kanssa noihin aikoihin. Wood ei kuitenkaan nimennyt suoraan hyväksikäyttäjäänsä ja Manson on kiistänyt kaikki syytökset, joiden on tulkittu koskevan häntä. Viime syksynä aihe nousi jälleen pinnalle, kun Manson keskeytti Metal Hammer -lehden haastattelun, jossa tältä kyseltiin Woodin väitteistä ja siitä, miten ne on tulkittu kohdistuvan juuri rokkariin.

Nyt Wood on kuitenkin nimennyt ensimmäistä kertaa suoraan häntä pahoinpidelleen ja hyväksikäyttäneen henkilön. Näyttelijä toi asian julki Instagram-sivuillaan ja vahvisti epäilyt todeksi, uutisoi Variety-lehti.

”Hyväksikäyttäjäni nimi on Brian Warner, jonka maailma tuntee myös Marilyn Mansonia. Hän aloitti ahdisteluni, kun olin teini-ikäinen ja käytti minua kammottavilla tavoilla hyväksi vuosien ajan. Minut aivopestiin ja manipuloitiin hänen tahtoonsa”, Wood kirjoittaa Instagramissa.

”En halua enää elää koston, pilkan ja kiristyksen pelossa. Olen täällä paljastaakseni tämän vaarallisen miehen ja kertoa hänen tekemisistään kaikille niille aloille, joilla hän toimii, ennen kuin hän tuhoaa enempää elämiä. Seison kaikkien niiden uhrien rinnalla, jotka eivät enää aio pysyä vaiti.”

Variety-lehti nimeää neljä muuta naista, jotka kertovat myös tulleensa Mansonin hyväksikäyttämäksi. Manson tai hänen edustajansa eivät ole vielä vastanneet lehden kommenttipyyntöihin tai reagoineet Woodin syytöksiin mitenkään.