Marko Hietalalta kysyttiin, voisiko hän perustaa uuden bändin Tarja Turusen kanssa – ”En sulkisi sitä mahdollisuutta pois”

9.3.2024 12:21

Marko Hietala sanoo tuoreessa El Planeta Del Rockin haastattelussa, ettei sulje pois mahdollisuutta ryhtyä vielä bändihommiin entisen Nightwish-toverinsa Tarja Turusen kanssa.

Hietala kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa Turusen kanssa Living The Dream – The Hits Tour 2024 -kiertueen merkeissä.

”En sulkisi sitä mahdollisuutta pois”, Hietala vastaa, kun häneltä kysytään yhteisen bändikuvion mahdollisuudesta. ”Emme ole puhuneet että laittaisimme bändiä pystyyn tai vastaavaa. Mutta tällä hetkellä tuntuu kuin välillämme vallitsisi erilainen yhteys kuin aiemmin. Leirit olivat jo hyvin jakautuneet silloin kun liityin [Nightwishiin]. Totuutta oli vaikea löytää, koska iso osa siitä koski managementin reviirikiistoja, joissa eri osapuolet kertoivat eri asioita ja kaikki oli hämmentävää — pälä pälä — ja lopulta tajusimme muutama vuosi sitten joulukeikkoja Suomessa soittaessamme, että kaiken sen hälinän ja mähinän jälkeen olimme menettäneet ystävän. Ja se on pääasiallinen syy sille, miksi teemme taas asioita yhdessä.”

Lisää luettavaa