Mastodon-kitaristi muistelee kertaa, kun sai kuulla suorat sanat AC/DC:n Angus Youngilta miesten kohdatessa wc:ssä

Seuraavaksi amerikkalaisen Mastodonin kitaristi-laulaja Brent Hinds kertoo meille pienen tarinan siitä, kuinka tapasi suuren sankarinsa Angus Youngin ensimmäistä kertaa.

– Angus Young oli ensimmäinen virallinen kitarasankarini. Kun sitten tapasin hänet, kerroin hänelle siitä. Hän vastasi, että minun tulisi lopettaa hänen taskuunsa kuseminen. Niinpä haistatin hänelle pitkät. ’Miten vain. Haista paska’, mies muistelee kummallisen käänteen saanutta kohtaamista.

– Olimme Golden God Awards -tilaisuudessa ja eräs henkilö seurueestani sanoi… Minun oli käytännössä tarkoitus viedä Angus Young wc-tiloihin. ’Tiedän, että olet fani. Vie hänet vessaan’. Niinpä tartuin häntä [Youngia] kädestä ja pyysin häntä käymään vessassa. Siellä sitten odotin häntä ja sanoin, ’Hei jäbä, haluan vain kiittää sinua tekemästäsi työstä.’

– Hän vain tuijotti kuin minulla olisi paskaa naamassa. ’En olisi täällä ilman sinun vaikutustasi.’ Sitten hän kysyi, että mitä oikein höpisin. Vastasin: ’Aloin soittamaan kitaraa sinun takiasi.’ Sitten hän on vain, että ’Lakkaa kusemasta taskuuni.’ Niinpä käytännössä haistatin hänelle paskat. Sanoin, että ’Taskusi on aivan liian matalalla, jotta sinne voisi edes kusta.’

Eksoottiselta kuulostava ”taskuun virtsaaminen” on australialaista slangia, joka tarkoittaa, että tekijä uskottelee jollekulle tekevänsä tälle palveluksen, vaikka motiivit ovatkin puhtaasti itsekkäät.