Mastodon perui kiertueensa läheisen ihmisen kriittisen tilan takia – nyt jäsenet tiedottavat todella huonoista uutisista

Mastodon perui viime kuun lopulla osallistumisensa yhteiskiertueelle alternative rock -suuruus Dinosaur Jr.:n kanssa. Syyksi yllättävälle perumiselle yhtye kertoi Mastodon-perheeseen kuuluvan henkilön kriittisen tilan.

Nyt bändin kitaristi-laulaja Brent Hinds ja rumpali-laulaja Brann Dailor ovat paljastaneet Instagram-tileillään bändin managerin Nick Johnin sairastuneen haimasyöpään.

”Ystävällisin ja kaunein olento tarvitsee nyt todella vahvoja ja mahtavia viboja enemmän kuin koskaan ennen!”, Hinds kirjoittaa päivityksessään. ”Ystäväni ja managerini @nickjzoso, joka vastaa suurimmaksi osaksi Mastodonin menestyksestä, sairastaa haimasyöpää ja on taistellut sitä vastaan niin lujasti, että on kuihtumassa pois ja viemässä osan minusta mennessään.”

”Auttakaa lähettämään kaikki universumin voima ja rakkaus ystävällemme ja managerillemme Nick Johnille”, Dailor komppaa omalla Instagram-tilillään. ”En tiedä missä Mastodon olisi ilman häntä. Hän on kiinteä osa bändinä saavuttamaamme menestystä, puhumattakaan siitä, että hän on yksi parhaista ihmisistä, joita voit koskaan tavata. Me rakastamme häntä ja välitämme hänestä syvästi. Lähettäkää rakkautenne hänelle. Kiitos.”