Melkoista menoa: kitaraliikkeen työntekijä pisti asiakkaan tylysti nippuun ja raahasi ulos kaupasta

19.1.2023 12:50

Yhdysvaltain Albuquerquessa nähtiin hiljattain varsin hurjannäköinen tilanne, kun paikallisessa Guitar Centerissä rytisi ihan kunnolla. Verkkoon ladattu video näyttää, miten soitinliikkeen työntekijä nappaa kiinni miespuolisesta asiakkaasta, ottaa tämän tukevaan kuristusotteeseen ja kantaa kaverin ulos. Episodista uutisoi Loudwire.

Loudwiren esiin nostamassa videopätkässä näkyy, miten Guitar Centerin työntekijä kaataa miehen lattialle, ottaa tämän pihteihinsä ja toteaa, että nyt muuten kaveri lähdet ulos tästä kaupasta ja sillä sipuli. Seuraavaksi kiinniottaja päästää pikkuhiljaa irti ja nousee lattialta ylös, mutta kun asiakas ei liiku, tämä viedään kaksin käsin kantaen ulos.

Mainittakoon, että videon tapahtumiin johtaneet hetket ovat hämärän peitossa. Video nousi esille alun perin Redditissä, ja siellä liikkeen työntekijänä esiintynyt käyttäjä mainitsi asiakkaan yrittäneen varastaa jotain. Toisessa viestissä asiakkaan kerrottiin lyöneen jotakuta myyjää. Tarkempaa tietoa tapahtumista ei kuitenkaan ole.

Kukaties jostain saadaan vielä lisäinfoa siitä, oliko tämä ihan asianmukainen vaarallisen henkilön rauhoittaminen vai jotain muuta. Alapuolelta voi itse kukin katsoa, miten tilanne eteni:

Lisää luettavaa