Mestari täyttää 60 vuotta – Egotrippi haastoi artistit versioimaan J. Karjalaista

31.3.2017 09:53

Pitkän ja hienon uran tehnyt J. Karjalainen täyttää 1. huhtikuuta 60 vuotta. Soundi onnittelee mestaria jo etukäteen!

Egotrippi ei puolestaan tyytynyt pelkästään onnittelemaan vaan päätti nostaa panoksia korkeammalle. Yhtye on nimittäin haastanut kaikki kynnelle kykenevät artistit versioimaan ja tulkitsemaan J. Karjalaisen kappaleita ja jakamaan ne kaikkien kuultavaksi. Bändi itse avaa pelin julkaisemalla versionsa Adios Amigos -kappaleesta.

”Jukka, olit meille yhtyeemme alkuaikoina suuri esikuva ja inspiraationlähde ja olet sitä tänä päivänä jopa vieläkin enemmän. – – Virallista tribuuttilevyä herralle ei käsityksemme mukaan ole koskaan tehty, joten halusimme omalta osaltamme tehdä jotain osoittaaksemme rakkautemme, kiitollisuutemme ja arvostuksemme”, Egotrippi kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Haasteeseen on ennättänyt jo tarttua ainakin Tuomo, joka julkaisi J. Karjalaisen säveltämän ja sanoittaman Elo on taikaa -kappaleen, jota tekijä itse ei koskaan levyttänyt. Lisäksi Egotrippi on heittänyt haasteen suoraan Mokomalle, Hanna Pakariselle ja Pimeys-yhtyeelle.

Jäämme siis odottamaan lisää versioita, joita toivottavasti viikonlopun aikana satelee sosiaalisessa mediassa. Kannattaa laittaa siis hashtag ”jkarjalainen60” seurantaan. Egotrippiä lainatakseni: olkoon huhtikuu J. Karjalaisen kuukausi!

Lisää luettavaa