Mestarit areenalla -konsepti herätetään henkiin – Vesala, Jenni Vartiainen, Kaija Koo ja Ellinoora lähtevät areenakiertueelle

28.3.2022 14:33

Warner ilmoitti tänään tiedotustilaisuudessa herättävänsä Mestarit areenalla -konseptin kuolleista. Kun 1990-luvulla Kirka, Hector, Pave Maijanen ja Pepe Willberg tekivät yhteisen kiertueen, 2020-luvulla tämän nimikkeen alla esiintyvät Vesala, Jenni Vartiainen, Ellinoora ja Kaija Koo.

Kiertue käsittää kuusi areenaluokan keikkaa eri puolilla Suomea. Keikkarupeama lähtee liikkeelle 21.10 Espoon Metro-areenasta, ja sen jälkeen ovat vuorossa 28.10 Vaasan Sähkö -areena, 29.10. Turun Gatorade Center, 4.11. Kuopio-halli, 5.11. Ouluhalli ja 12.11. Tampereen Nokia-areena.

”Me musiikin supernaiset teemme nyt vihdoin yhteiskonsertin! Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta”, kommentoi Kaija Koo tiedotteessa.

”Olen seurannut ihaillen näiden artistien uraa ja taitoa – kunnia olla heidän rinnallaan laulamassa. Odotan kovasti yhteisiä keikkoja, joista on tulossa mielettömän upeita! Settilistan hahmottelupalaverit ovat olleet hauskimpia etäpalsuja joissa olen ollut”, Vesala jatkaa.

Konserttien liput tulevat myyntiin maanantaina 4. huhtikuuta. Pääsylippujen hinnat ovat alkaen 59,90 euroa. Lisätietoja löytyy kiertueen verkkosivuilta.

Lisää luettavaa