Metallica nähdään pian mielenkiintoisella keikalla: Elton Johnin ja Bernie Taupinin juhlakonsertissa

29.2.2024 08:30

Tässäpä kiinnostava yhdistelmä! Metal Hammer uutisoi, että Metallica tähdittää keväällä aika huomattavasti normaalista keikkaympäristöstään poikkeavaa tapahtumaa. Bändi nimittäin on mukana Elton Johnin ja tämän lauluntekijäkumppanin Bernie Taupinin kunniaksi järjestetyssä juhlakonsertissa.

Elton John ja Bernie Taupin saavat ensi kuussa arvostetun Gershwin-palkinnon työstään populaarimusiikin parissa. Palkinnon ovat aikaisemmin saaneet muun muassa Paul Simon, Paul McCartney, Stevie Wonder ja Willie Nelson. Brittikaksikon palkintoseremonia järjestetään Washington DC:ssä 20. maaliskuuta, ja Metallican lisäksi paikalla ovat esimerkiksi Annie Lennox, Garth Brooks ja Brandi Carlile.

”Elton ja Bernie ovat tehneet yhteistyötä 56 vuoden ajan, ja yhdessä he ovat kirjoittaneet joitain maailman ikimuistoisimmista ja vaikutusvaltaisimmista kappaleista. Olemme innoissamme, kun voimme juhlia tätä kunniaa heidän kanssaan, ja odotamme innolla ainutlaatuista iltaa”, Metallica kirjoittaa kotisivuillaan.

Tapahtuma lähetetään kotikatsomoihin Yhdysvaltain julkisen palvelun televisioverkon PBS:n välityksellä huhtikuun alussa, joten illan pääsee varmasti näkemään aikanaan myös nettitallenteena. Onneksi olkoon vain Eltonille ja Bernielle suuresta kunniasta!

Lisää luettavaa