Metalliklassikko Pentagramin johtohahmo jää tyystin sivuun bändin kiertueelta – syistä liikkuu todella rumia huhuja

12.5.2017 10:46

Doom metal -klassikkoyhtye Pentagram hämmästytti yleisönsä ilmoittamalla, että bändi lähtee Euroopan-kiertueelle ilman johtajaansa Bobby Lieblingiä. Tämä on sikäli erikoista, että Liebling on monen mielestä yhtä kuin Pentagram – onhan kaveri vuonna 1971 perustetun bändin ainoa pysyvä jäsen.

Syyt mutkistuneille kiertuekuvioille olivat nekin kummallisia. Lieblingin tiedotettiin joutuneen Marylandin säilöönottokeskukseen ja odottavan tietoja siitä, nostetaanko häntä vastaan syytteitä. Mitä nämä mahdolliset syytteet koskevat, sitä ei kerrottu.

Metalsucks otti asiasta selvää, eivätkä tiedot vaikuta järin mukavilta. Sivuston mukaan Liebling pidätettiin 10. huhtikuuta ”hauraan aikuisen” pahoinpitelystä (”vulnerable adult”). Pahoinpitelyn uhrin raportoitiin olevan perheenjäsen.

Metalsucksin mukaan näyttää siltä, että pahoinpidelty henkilö olisi Lieblingin äiti. Liebling itse on 63-vuotias, ja hänen äitinsä alkaa jo lähennellä yhdeksääkymmentä. Sivusto perustaa tietonsa Pentagramin entisen rumpalin Gary Isomin Facebook-viesteihin.

Onpahan taas kamalan kuuloinen jupakka. Tilanne selkeytynee ennen pitkää, joten jäämme odottamaan lisätietoja.

Lisää luettavaa