Mew suuntaa kiertueelle Danish Chamber Orchestran kanssa – rundin avauskeikka soitetaan Suomessa

27.9.2023 12:09

(EDIT: Tapahtumapaikka korjattu oikeaoppisesti Helsingin Musiikkitaloksi)

Mew tulee taas. Tanskan vaihtoehtorock-ylpeys suuntaa ensi vuonna muhkealle kiertueelle, sillä orkesterin mukana kiertää runsaslukuinen Danish Chamber Orchestra. Tutuista biiseistä on siis luvassa muhkeita sovituksia!

Kiertueen avauskeikka soitetaan Suomessa, ja tapahtumapaikaksi on valikoitunut Helsingin Musiikkitalo. Keikkapäivä on 30. maaliskuuta, ja liput tulevat myyntiin 29. syyskuuta. Yleinen lipunmyynti hoidetaan Ticketmasterin myyntikanavissa, ja lippujen hinnat ovat 59,90–89,90 euroa.

Mew ja Danish Chamber Orchestra eivät työskentele ensi kertaa yhdessä, sillä osapuolet nähtiin lavalla jo viime vuonna Tanskassa. Kumpikin orkesteri suitsuttaa yhteistyön mieluisuutta tiedotteessa.

“Mew’n musiikissa on valmiiksi sinfoninen soundi, joka sopii täydellisesti kiertueen konserttisaleihin. Orkesterimme kanssa esiintyessä musiikki kohoaa aivan uusiin sfääreihin”, Danish Chamber Orchestran johtaja ja kapellimestari Andreas Vetö sanoo.

”Tiedämme viime vuoden kiertueeltamme, että tämä on yhdistelmä, joka herättää suurta innostusta – sekä meissä lavalla että yleisössä. Odotamme malttamattomina, että pääsemme jälleen tien päälle Danish Chamber Orchestran kanssa, varsinkin kun tällä kertaa pääsemme vierailemaan myös Pohjois-Euroopan kauneimmissa konserttisaleissa”, Mew’n basisti Johan Wohlert jatkaa.

Lisää luettavaa