Michael Jackson -coveristaan tunnetun Alien Ant Farmin laulajaa syytetään pahoinpitelystä – väitetään ohjanneen keikalla fanin käden haaroväliinsä

6.1.2023 18:41

Michael Jacksonin Smooth Criminalista itselleen 2000-luvun alkupuolella hitin valjastaneen Alien Ant Farmin laulajaa Dryden Mitchelliä syytetään pahoinpitelystä. Asiasta uutisoi Daily Mail.

Kalifornialaisyhtye esiintyi Broward Center For The Performing Artsissa Fort Lauderdalessa 29. lokakuuta. Yhtye esitti juuri suurinta hittiään kun Mitchell tarttui väitetysti miespuolista katsojaa kädestä ja ohjasi sen haaroväliinsä. Katsoja teki tapauksesta ilmoituksen kaksi viikkoa myöhemmin Fort Lauderdalen poliisille.

Browardin piirikunnansyyttäjä päätti 30. joulukuuta syyttää tapahtumien johdosta Mitchelliä ensimmäisen asteen rikkeestä. Maksimirangaistus tästä on yksi vuosi vankeutta.

Poliisiraportin mukaan katsoja oli yrittänyt ottaa kuvaa Mitchellistä, kun laulaja oli vienyt tämän käden haaroväliinsä. Katsoja veti kätensä välittömästi pois. Katsoja ei pitänyt Mitchellin käytöstä soveliaana ja vetosi myös siihen, että yleisön joukossa oli lapsia.

”Haluan kertoa tarinan, mutta minun täytyy kuunnella asianajajiani”, katsoja kommentoi Daily Mailille. ”Puhun asiasta erittäin mielelläni myöhemmin. Haluan, että tämä tulee julki, sillä se mitä tapahtui, ei ollut oikein.”

Tapauksesta on nähtävillä myös videomateriaalia. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa