”Mikä helvetti joitakin ihmisiä vaivaa?” – Ex-Dream Theater -rumpalilla on painavaa asiaa hengityssuojaimiin liittyen

29.6.2020 20:47

Entinen Dream Theater -rumpali, nykyisin Sons of Apollossa vaikuttava Mike Portnoy penää ihmisiltä vähemmän itsekkyyttä koronaviruskurimuksen keskellä.

Portnoy jakoi Twitterissä videopätkän naisesta, joka mielenosoituksellisesti heittelee ostoksia kärrystään sen jälkeen, kun häntä on huomautettu hengityssuojaimen käytöstä.

”Mikä helvetti joitakin ihmisiä vaivaa?”, muusikko kirjoittaa videon yhteyteen. ”Vain sen takia, että hänen tulisi käyttää hengityssuojainta kaupassa muita ihmisiä suojellaakseen… kuinka lapsellinen, vastuuton ja itsekeskeinen sitä voi oikein olla? Kiukuttaako heitä silloinkin, kun heidän täytyy käyttää turvavöitä autossa?”

”Tässä ei ole kyse SINUSTA vaan MUISTA!”, mies jatkaa. ”Kuinka jotkut voivat olla noin itsekkäitä? Kyse on siitä, etteivät SINUN mahdollisesti tartuttamaan kykenevät pöpöt pääse käsiksi heikompiin ja riskiryhmäläisiin! Miten se ei voi olla itsestäänselvä asia? Eikä tässä ole kyse puolista tai politiikasta!”

”On olemasssa joitain asioita, joita valinnanvapaus ei koske! Saatko ajaa ilman turvavyötä? ’Saatko’ aja kännissä? Kyse on yleisestä turvallisuudesta ja siitä, että et vahingoita tai tapa itseäsi tai muita. Älkää olko itsekkäitä.”

Lisää luettavaa