Mikä voisi mennä pieleen? Kid Rockia väläytettiin yhdeksi republikaanien ehdokasvaihdoksi Yhdysvaltain senaattiin

Elämme omituisia aikoja, ja yhä omituisemmaksi ne käyvät. Roll Call -lehti uutisoi verkkosivuillaan, että michiganilaisen Kid Rockin alias Robert Ritchien nimi on vilahdellut republikaanisen puolueen ehdokasvaihtoehtona, kun demokraattien Debbie Stabenow’n senaattorikausi tulee ensi vuonna katkolle. Kaikista Yhdysvaltain osavaltioista valitaan senaattiin kaksi senaattoria, ja ensi vuonna selviää, saako Stabenow’n kausi jatkoa vai meneekö paikka republikaaneille.

Kid Rock on ollut aktiivinen republikaanisen puolueen kannattaja, vaikka onkin määritellyt itsensä lähinnä libertaariksi. Hän kannatti Mitt Romneyta vuoden 2012 presidentinvaaleissa ja Donald Trumpia edellisissä vaaleissa. Trump-innostuksen muusikko vei niinkin pitkälle, että kauppasi Trumpia tukevia t-paitoja verkkosivuillaan.

Michiganin republikaanit eivät ole vielä virallisesti tiedottaneet ehdokkaastaan. Osavaltiosta ei ole valittu senaattiin yhtään republikaania vuoden 2001 jälkeen, joten mikäli Kid Rock nousee ehdokkaaksi, hänellä on edessään kova kisa.