Mikä yhdistää Yes-laulajan, Rushin Tom Sawyerin ja Stevie Nicksin? No Foo Fighters tietysti – tsekkaa videot

22.9.2015 15:41

Vaikka Dave Grohl mursikin jalkansa kesäkuussa Tukholmassa ja on siitä asti vetänyt Foo Fightersin keikat valtaistuimella istuen, se ei ainakaan ole vähentänyt konserttien viihdearvoa. Kuluvalla kiertueella onkin nähty toinen toistaan kovempia ja mielenkiintoisempia vierailevia tähtiä. Uutisoimme hiljattain konsertista, jossa Queen-rumpali Roger Taylor ja Led Zeppelin-basisti John Paul Jones liittyivät mukaan Queenin Under Pressure -coverointiin.

Viime lauantaina 19. syyskuuta Foo Fighters esiintyi Anaheimissa, kun lavalle kutsuttiin nykyinen Yes-laulaja Jon Davison  – esittämään Rush-klassikko Tom Sawyerin.

Maanantaina 22. päivä Los Angelesissa lavalle kipusivat bändin lisäksi puolestaan Fleetwood Mac -laulaja Stevie Nicks ja sisarustrio Haim. Yhdessä he tulkitsivat Nicksin ja Tom Pettyn Draggin’ My Heart Around -dueton vuodelta 1981.

Foo Fightersilla on vielä tusinan verran kiertuepäiviä Amerikoissa ja loppuvuodesta vielä toinen mokoma Euroopassa. Mitähän mielenkiintoisia vierailuja tulemme siis vielä näkemäänkään…

Lisää luettavaa