Mikään ei kestä ikuisesti, pohtii David Coverdale – koittaako pian Whitesnaken lopun aika?

28.1.2020 12:14

Whitesnake saapuu jälleen kerran Suomeen ensi toukokuussa. Helsingin Jäähallissa järjestettävä keikka on Wikipedian mukaan jo yhtyeen 19. konsertti Suomessa, ja mikäli Coverdalen tuoreesta haastattelusta voi vetää johtopäätöksiä, viimeisen visiitin aika lähenee vääjäämättä. Edes Whitesnake ei kestä ikuisesti.

Coverdale keskusteli taannoin australialaisen Heavy-julkaisun toimittajan kanssa, ja puheeksi nousi myös Whitesnaken pitkä ikä. Yhtye perustettiin vuonna 1978, eikä Coverdale missään nimessä uskonut orkesterin toimivan vielä vuonna 2020.

”Olen nyt 68-vuotias, mutta The Whon, Rolling Stonesin ja sellaisten kaverit ovat jo seitsenkymppisiä. Minä en osaa kuvitella itseäni laulamassa Still of the Nightia siinä iässä”, Coverdale sanoo.

Laulaja lisää olevansa joka päivä kiitollinen siitä, millaista elämää hän on saanut elää sekä yksityiselämässään että ammattimielessä. Whitesnaken miehistö on muuttunut tämän tästä, mutta nykyinen kokoonpano toimii Coverdalen mielestä hienosti.

”Monet yhtyeet jatkavat vain rahan vuoksi. Me sen sijaan tulemme toimeen ihan ystävinä tai veljinä. Kutsumme toisiamme ’käärmeveljiksi'”, Coverdale sanoo ja jatkaa:

”Usko minua, tämä on helvetin voimakas bändi lavalla. Harvinaislaatuinen.”

Lisää luettavaa