Mikäli fanien kampanjointi menee läpi, eräillä iloisilla popfestivaaleilla saatetaan kuulla hieman raskaamman pään poljentoa

24.2.2019 18:59

Lyhyen Suomen-kiertueensa juuri paketoinut birminghamilainen Grindcore-pioneeri Napalm Death saatetaan nähdä tulevana kesänä hieman totutuista poikkeavissa festivaaliympyröissä. Orkesteria ollaan nimittäin kovasti kampeamassa Plymouthissa, Englannissa järjestettävien MTV Music Week -festivaalien lavalle.

Hanke sai alkunsa, kun vedonlyöntitoimisto Paddy Power otti orkesterin mukaan listoilleen tapahtuman esiintyjiä veikkaillessaan, josta innostuneena Plymouth Herald -lehti järjesti kyselyn, jossa se tiedusteli haluaisiko kansa todella nähdä yhtyeen Plymouthissa. Vastaus oli selkeä kyllä ja nyt orkesterin fanikunta on aloittanut somekampanjan, jolla tätä epäpyhää kohtaamista pyritään toteuttamaan.

Tilanne on edennyt siihen vaiheeseen, että yhtye ja sen edustajat keskustelevat esiintymisestä festivaalin järjestäjien ja MTV:n kanssa oikein tosissaan. Mikäli sopuun päästään, alta löytyvä kappale saattaa hyvinkin kajahtaa ilmoille Little Mixin ja Jess Glynnen kaltaisten poppareiden sulosointujen keskeltä.

Kekkerit järjestetään 5.–8. kesäkuuta, joten siihen mennessähän asian pitäisi selvitä.

Lisää luettavaa