Mike Portnoylla olisi ollut mielessään yksi jopa Eloy Casagrandea sopivampi nimi Slipknotin rumpaliksi

28.6.2024 20:32

Dream Theater -rumpali Mike Portnoyltä kysyttiin brasilialaisen Marcelo Vieiran ja Mateus Ribeiron isännöimässä videohaastattelussa, pitääkö hän Eloy Casagrandea ”täydellisenä rumpalina Slipknotille”.

Sepulturassa aiemmin soittanut Casagrande julkistettiin Jay Weinbergin seuraajaksi aiemmin tänä vuonna.

”Kyllä pidän”, Portnoy vastaa kysymykseen ja peruu heti perään naureskellen puheitaan. ”Itse asiassa en. Täydellinen rumpali Slipknotille olisi ollut [poikani] Max Portnoy. Mutta Eloy on Maxin jälkeen ehdottomasti toiseksi paras rumpali Slipknotille. Hän on täydellinen valinta. Hänellä on uskomaton tekniikka, mutta sen lisäksi hänen soitossaan on henkeä, munaskuita ja persoonaa. Toisinaan se on mielestäni tärkeämpää kuin tekniikka. Mutta hänellä on siis kumpaakin. Hänellä on kaikkea. En voisi olla onnellisempi hänen puolestaan.”

”Olen onnellinen myös Greysonin [Nekrutman] puolesta”, Portnoy lisää. ”Hän otti Eloyn paikan Sepulturassa ja on yksi nykyisistä suosikkirumpaleistani. Kyseessä on täydellinen metallikolminaisuus Sepulturan, Slipknotin ja Suicidal Tendenciesin välillä. Mielestäni nuo kaikki kolme rumpalia ovat loistavia, ja kaikki ovat päässeet hyviin hommiin.”

Max Portnoy on tähän mennessä vaikuttanut yhtyeissä kuten Tallah ja Code Orange.

Lisää luettavaa