Mike Portnoy näpäytti Metallicaa Lulun kaltaisten floppien tekemisestä ja hermostui medialle, kun asia nostettiin esille

AOP

Sitten vähän kuhinaa aamun ratoksi. Blabbermouth-sivusto on nyt ”metallimusiikin CNN” muutenkin kuin vanhan hokeman perusteella: kuten CNN, myös Blabbermouth on saanut tunnetulta julkisuuden henkilöltä ylleen ”fake news” -median leiman.

Nimittäin Dream Theater -menneisyydestään parhaiten tunnettu rumpalisuuruus Mike Portnoy hermostui Blabbermouthille, kun sivusto nosti esille hänen taannoisen haastattelunsa Speak N’ Destroy -podcastissa. Suurena Metallican arvostajana tunnettu Portnoy innostui sanomaan haastattelussa muutamia kriittisiäkin sanoja, ja nämä tietysti valikoituivat sitten uutisen kärjeksi.

”Metallicassa on se ihmeellisyys, että he ovat kaikkien aikojen suurin metallibändi ja he ovat tehneet joitain… Siis Metallica, Master of Puppets ja Kill ’Em All nousevat historian parhaiden metallievyjen joukkoon, mutta he ovat tehneet myös uskomattomia huteja”, Portnoy sanoi.

”Tarkoitan nyt vaikka Lulua. Voi luoja! Miten he tekivätkin sellaisen albumin. Tai mitä he tekivät St. Angerilla, tai minun mielestäni myös Loadilla ja Reloadilla. He eivät ole siis voittamattomia. He eivät ole kuten Beatles, että kaikki, mihin he koskevat, olisi täydellistä ja kultaa. He ovat astuneet välillä harhaan, mutta se ei ole koskaan heitä pysäyttänyt.”

Pian aiheesta tehdyn uutisen jälkeen Portnoy sitten julkaisi Facebookissa harmistuneen viestin, jossa Blabbermouthia moitittiin klikkejä metsästäväksi ”fake news” -saitiksi.

”Tämä juttu on otettu tunnin mittaisesta podcastista, jossa puhuttiin Metallicasta koko ajan. 99 prosenttia lähetyksestä oli positiivissävytteistä asiaa siitä, miten Metallica on vaikuttanut minuun ja miten hienoja tyyppejä he ovat”, Pornoy kirjoittaa.

”Sitten tietysti tämä clickbait-sivusto käyttää sitä haastattelun yhtä prosenttia, joka oli sävyltään hivenen kriittistä. Melkein tekisi mieli lopettaa haastattelujen antaminen kokonaan, mutta sitten olisin tietysti täysi mulkku.”

Lue Portnoyn alkuperäinen viesti alapuolelta: