”Ricky Gervais on uusi sankarini!” – Ted Nugent ylistää koomikon räväkkää Golden Globe -avauspuhetta

Ted Nugent lavalla vuonna 2016.

"21 kunnialaukausta Rickylle!" Nugent hehkuttaa.

Koomikko Ricky Gervais toimi viidettä kertaa Golden Globe -palkintogaalan juontajana. Gervais avasi viime viikonloppuna pidetyt juhlallisuudet räväkällä monologilla, joka nousi otsikoihin monissa medioissa. Suorasukaisesta ja säälimättömästä tyylistään tunnettu Gervais näpäytti tuttuun tapaansa moneen suuntaan ja päätti avauspuheenvuoron toivomalla illan aikana palkintoja noutavien näyttelijöiden jättävän kantaaottavat puheet sikseen.

”Jos voitatte tänään, älkää käyttäkö sitä alustana poliittisille puheillenne, okei? Ette ole siinä asemassa, että voisitte saarnata yleisölle yhtään mistään. Ette tiedä mitään oikeasta maailmasta. Useammat teistä viettivät vähemmän aikaa koulussa kuin Greta Thunberg. Jos voitatte, tulkaa tänne, ottakaa pieni palkintonne, kiittäkää agenttianne ja Jumalaanne ja painukaa helvettiin”, Gervais sivalsi (video artikkelin lopussa).

Myös suorapuheisena ja ristiriitaisena hahmona tunnettu kitaristi Ted Nugent kommentoi Gervaisin puhetta sosiaalisessa mediassa ja ylisti koomikkoa erityisesti tämän loppukaneettinsa vuoksi.

”Painokoneet seis! Hätätila, kaikki miehet kannelle! Hollywoodista kajastaa uskomaton ja ennennäkemätön totuuden ja loogisen maalaisjärjen valo! 21 kunnialaukasta Rickylle! Koomikko Ricky Gervais on uusi sankarini viime yön Golden Globen johdosta ja siitä, mitä hän sanoi valemaailmassa elävillä, tosiasioiden kiistämiseen addiktoituneille idioottinäyttelijöille”, Nugent hehkuttaa.

Stop the presses! MayDay mayDay! Emergency all hands on deck! A phenomenal unprecedented ray of truth logic commonsense…

Julkaissut Ted Nugent Maanantaina 6. tammikuuta 2020