Millainen mies Axl Rose oli AC/DC-kiertueella? Rumpali Chris Slade kertoo

3.1.2024 17:07

Axl Rose nähtiin vuonna 2016 AC/DC:n laulajana, kun Brian Johnson joutui astumaan sivuun kuulo-ongelmien vuoksi. Rosen kiinnittäminen otettiin vastaan paitsi innostuksella myös hitusen huolestuneena – Rose kuitenkin muistetaan Guns N’ Rosesin kulta-ajoilta tuittupäisenä miehenä. Maine oli kiirinyt myös AC/DC:n korviin, kertoo Chris Slade tuoreessa haastattelussa.

AC/DC:ssä noihin aikoihin rumpaloinut Slade muisteli Rose-kiertuetta Walesonlinen toimittajalle. Hän myöntää, että aluksi Rosen mukaan tuleminen mietitytti.

”Rehellisesti sanoen olin aluksi epäileväinen”, Slade sanoo.

”Meillä kävi koelaulussa eri solisteja, olimme kokeilleet jo neljää viidestä. Enkä tiennyt ennakkoon yhtään mitään. Yhtäkkiä he vain sanoivat, että Axl Rose on vuorossa huomenna. Tiesin tietysti kaikki kauhukertomukset. Sitten tapasin hänet, puristin hänen kättään ja ajattelin: ’Tämä kaveri on ok’. Ja niin hän olikin. Hän ei ole yhtään sellainen hahmo kuin mitä olet saattanut kuulla. Hän kertoo mainioita vitsejä. Hän on yhtä hauska kuin Brian.”

Eipä sitten ihme, että vanhojen aikojen Guns N’ Roses -miehistön reunion on kestänyt niin hyvin kuin se on kestänyt. Ilahduttavaa, että henkilökohtaisten demoniensa kanssa pitkään paininut Rose on saanut asiansa järjestykseen!

Lisää luettavaa