Miltä kuulostaisi Black Sabbathin tarinan kertova elämäkertaelokuva? – Tony Iommi: ”Aiheesta on käyty keskusteluja”

14.3.2021 16:27

Tony Iommilta kysyttiin Spinin tuoreessa haastattelussa, aikooko Black Sabbath seurata Queenin, Mötley Crüen ja Elton Johnin jalanjäljissä ja muokata tarinansa elokuvamuotoon.

”Kyllä, aiheesta käytiin keskusteluja, mutta en tiedä mitä tapahtui”, Iommi vahvistaa. ”Se ikään kuin jäi puolitiehen kun tämä [koronaviruspandemia] alkoi. Keskustelimme elokuvasta noin 18 kuukautta sitten. En ole kuullut siitä juuri muuta.”

Sen enempää mahdollisesta elokuvaprojektista tai siitä käytyjen neuvottelujen sisällöstä ei ole tällä haavaa tietoa. Aihe itsessään olisi ainakin mitä mehukkain, sillä tämän yhtyeen kohdallahan ei ainakaan käänteitä matkan varrelta puutu.

Vasta viime vuonna Ozzy Osbourne vitsaili haluavansa Denzel Washingtonin näyttelevän itseään mahdollisessa Sabbath-filmissä.

Queenin tarinan kertovan Bohemian Rhapsody -elokuvan menestys luulisi ainakin takaavan sen, että kiinnostusta klassikkobändien ja -artistien elämäkertaelokuville on vielä pitkään, joten eiköhän tämänkin aiheen pariin palata vielä kunhan tämä koronavitsaus tästä ensin hellittää.

Lisää luettavaa