Miltäs se etukäteen kohistu Miley Cyrusin ja Elton Johnin näkemys Metallica-klassikosta sitten lopulta kuulostaa? Tarkastetaanpa tästä

23.6.2021 21:17

Raportoimme eilen Metallican juhlistavan 30 vuotta täyttävää nimikkoalbumiaan uudelleenmasteroidun painoksen lisäksi massiivisella coverlevyllä.  The Metallica Blacklist -nimellä kulkeva kokonaisuus sisältää versioita ”Mustan albumin” kappaleista kaikkiaan 53 eri artistilta. Mukana on nimiä kuten Volbeat, Corey Taylor, Ghost, Roxetten Per Gessle, Weezer ja St. Vincent.

Yksi etukäteen kohutuimmista covereista on ollut poptähti Miley Cyrusin näkemys Nothing Else Mattersista. Alunperin laulaja ilmoitti mystisesti työskentelevänsä Metallica-coverlevyn parissa, joka sai monet raskaamman musiikin ystävät epäilemättä höristelemään korviaan. Myöhemmin selvisi, että mukana menossa olisi myös itsensä Sir Elton John, joka tietenkin vain omiaan ruokkimaan kollektiivista uteliaisuutta. Nyt kun yhteisprojektin luonne on Metallican julkistuksen myötä selvillä, jää jäljelle vain yksi kysymys: miltä kappale lopulta kuulostaa?

Se selviää klikkaamalla toisto-namiskaa tuosta alta.

Kappaleella ovat mukana Cyrusin ja Eltonin lisäksi tuottaja-kitaristi Andrew Watt, sellisti Yo-Yo Ma, Metallica-basisti Robert Trujillo ja Red Hot Chili Peppers -rumpali Chad Smith.

Lisää luettavaa