”Minulle ilmoitettiin asiasta ja olen täysin sinut sen kanssa” – Ozzy Osbournen entinen kitaristi ei kanna kaunaa tultuaan korvatuksi Zakk Wyldellä

1.4.2018 21:12

Kreikkalainen kitaravirtuoosi Gus G. ei harmittele tultuaan korvatuksi Zakk Wyldellä Ozzy Osbournen yhtyeessä tämän jäähyväiskiertueella. Ozzyn edellisellä studioalbumilla (vuoden 2010 Scream) musisoinut kitaristi kertoo All that shreds -lehdelle, että sai kuulla ”syrjäyttämisestään” hyvissä ajoin suoraan Osbourne-leiristä.

”Sharon [Osbourne] soitti minulle viime vuonna”, mies muistelee. ”Hän kertoi minulle mitä tulisi tapahtumaan. Minulle ilmoitettiin asiasta ja olen täysin sinut sen kanssa. Se on teidän bändinne ja teidän tulee tehdä se, mitä teidän on tehtävä. Olen tyytyväinen, että sain olla ylipäätään mukana ja se kesti niinkin kauan. Alkuperäinen diilini Osbournien kanssa kattoi yhden albumin ja 18 kuukauden rundin, ja se venyi lopulta seitsemän vuoden mittaiseksi jaksoksi. Heidän ei olisi tarvinnut soitella minulle ensimmäisen kiertueen jälkeen, mutta he pyysivät minut aina uudelleen mukaan. Se oli kaikkiaan hienoa aikaa. Olen onnekas ja siunattu saatuani viettää kaiken tuon ajan heidän kanssaan, soittaa lukemattomia keikkoja ja olla osa tuota yhtyettä. Minulla on mahtavia muistoja.”

Gus vakuuttaa, ettei hänen ja Ozzyn välillä ole minkäänlaisia ongelmia. ”Siellä on paljon yhteistä historiaa Zakkin kanssa ja ymmärrän sen”, mies toteaa. ”Black Sabbath -jutun, joka oli tietenkin valtaisa, jälkeen hän [ozzy] tarvitsi uutta nostetta. Koska kyseessä on jäähyväiskiertue, on hienoa että Zakk on jälleen mukana. Et voi kuitenkaan koskaan ottaa näitä asioita itsestäänselvyyksinä.”

Lisää luettavaa