Mitä Dave Grohl edellä, sitä Axl Rose perässä – Gunnari-pomo esiintyi jalka paketissa yhtyeensä varsinaisella paluukeikalla

9.4.2016 11:16

Viime viikonloppunahan se tunnetusti tapahtui: Axl Rose, Slash ja Duff McKagan löivät hynttyyt yhteen 23 vuoden tauon jälkeen Länsi-Hollywoodin Troubadourissa ja heittivät yllätyskeikan lämmittelynä nyt toden teolla startanneelle ”paluukiertueelleen”. Itse keikkahan sujuikin muuten oikein mainioissa merkeissä, mutta esiintymisen hurmiossa heilunut Rose onnistui telomaan kinttunsa siihen kuntoon, että seuraavat nelisen viikkoa mies ei pysty kunnolla asettamaan painoa jalalleen ja kipsillekin on toistaiseksi tarvetta.

Onneksi viime vuonna oman jalkansa murtanut Foo Fighters -nokkamies Dave Grohl riensi tässäkin tapauksessa hätiin ja lainasi live-käyttöä varten suunnittelemansa ”valtaistuimen” Gunnareille Las Vegasin -konserttien läpiviemiseksi. Leikkisää, Not in This Lifetime… -nimeä kantava kiertue sai siis kirjaimellisestikin ontuvan alun, mutta tässähän ei sinänsä ole Roselle mitään uutta.

Päällimäiseksi kysymykseksi tästä kaikesta jääneekin se, miten me oikein tulisimme toimeen ilman Dave Grohlia?

Alla lääkärin selvitys Rosen vammasta:

Vielä loppuun tunnelmakuvia yhtyeen eilisiltaiselta (paikallista aikaa) keikalta:

Lisää luettavaa