Mitä fanituotteisiin tulee, niin Apulanta vetää homman taas uusiin ulottuvuuksiin

Juuri kun päästiin uutisoimasta Guns N’ Roses -juustosta, niin Apulanta tulee ja vetäisee melkoisen ässän hihasta. Apulanta ei kauppaa nyt bändiviskiä, -viiniä, -juustoa tai muutakaan suuhunpantavaa, vaan sähköä. ApulantaSähköä.

”Apulanta-yhtye on mahdollisesti ensimmäinen yhtye maailmassa, joka lanseeraa fanituotteena oman sähkön. Tuote kulkee nimellä ApulantaSähkö ja se on sataprosenttisesti uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa”, kerrotaan tiedotteessa. Kun aikaisemmin on saatu maailmaan muun muassa Apulanta-leivänpaahdin, -uistimet ja -kompostori, niin nyt sitten on Apis-virtaakin tarjolla.

”Haluamme tehdä asiat omalla tavallamme ja rikkoa tuttuja kuvioita. Emme ole ikinä mahtuneet mihinkään boksiin, tai edes halunneet mahtua. Ollaan oltu omanlaisia hörhöjä alusta asti. Apulannalle on tärkeää, että oman sähkön tuotanto perustuu uusiutuvaan energiaan. Ekologinen elämäntapa on trendikästä ja haluttua, mikä on hienoa. Kerrankin joku oikeasti hyvä asia on päivän sana”, sanoo Sipe Santapukki tiedotteessa.

ApulantaSähköä on myynnissä rajoitettu 1280 sopimuksen erä. Faneille avautuu sähkö-sopimusten ennakkomyynti perjantaina 8. helmikuuta. Virallinen julkaisupäivä on Apulannan Hartwall-areenan keikkojen yhteydessä 15.2. ApulantaSähkö lanseerataan yhteistyössä Turku Energian kanssa. Turku Energia vastaa myös ApulantaSähkön hankinnasta ja jakelusta.