Mitä Judas Priestin biisi on kitaristin näkökulmasta hauskin soittaa keikalla? Richie Faulkner kertoo

27.12.2022 10:02

Richie Faulkner liittyi Judas Priestiin vuonna 2011, kun yhtyeen pitkäaikainen kitaristi KK Downing päätti siirtyä sivummalle. Tuon jälkeen Faulkner on ollut mukana kahdella Priestin studioalbumilla, mutta kun houstonilaisen Eagle & Rock Rage Radion toimittaja Harley Roxx kysyi muusikolta, mitkä ovat tämän suosikkibiisejä esittää keikalla, löytyivät valinnat aivan muilta levyiltä kuin niiltä oman aikakauden julkaisuilta. Haastattelusta uutisoi myös Blabbermouth.

”Rakastan Victim of Changesiä. Rakastan myös The Sentineliä. Siis ne biisit, joita olen itse ollut tekemässä, ovat suosikkejasi eri syystä – sinähän olet ollut mukana alusta asti. Mutta ne klassikot, joiden parissa olet itse kasvanut, kuten The SentinelFreewheel Burningia on myös kiva soittaa, samoin Night Comes Downia. Ne ovat kaikki mahtavia”, Faulkner luettelee.

”Samoin Electric Eye. Kun sen intro lähtee käyntiin, siis The Hellion ennen Electric Eyeta, se vetää ihon kananlihalle. Mutta jos pitäisi nimetä vain yksi, niin se olisi varmaan Victim of Changes. Se on eeppinen, eeppinen biisi. Painkiller on myös loistava. Se vain lähtee niin hyvin liikkeelle ja saa yleisönkin mukaan. Kitaristille se on mainio, fantastinen biisi.”

Ja siitä vain sitten tuo vuoden 1976 klassikkobiisi soimaan:

Lisää luettavaa