Mitä tapahtuu, kun rocktähdet laittavat lapsensa samaan kouluun? Nämä perustavat tietysti bändin

Musen laulaja-kitaristi Matt Bellamy paljasti taannoisessa haastattelussa Zane Lowen radioshow’ssa poikansa aloittavan pian koulunkäynnin samassa opinahjossa Nine Inch Nailsin Trent Reznorin lapsien kanssa. Kuuluisat isät ovat Bellamyn mukaan ehtineet jo juonimaan suunnitelmia jälkikasvunsa pään menoksi.

– Poikani on menossa uuteen kouluun Trent Reznorin lasten kanssa, mikä on aika hienoa. Olen täysin haltioissani siitä, että lapseni pääsee joku päivä samaan bändiin Trent Reznorin lasten kanssa, se on mieletöntä, Bellamy kertoi innostuneena Beats 1 -kanavan haastattelussa.

Bellamy ja Reznor ovat Muse-kitaristin mukaan jo keskustelleet asiasta ja bändi tulee toteutumaan – ainakin mikäli se on muusikkoisien tahdosta kiinni.

– Hän [Reznor] on mukana. En muista kuka oikeastaan ehdotti sitä ensimmäisenä, mutta joo, se tulee tapahtumaan. Tai [heistä voisi tulla] elokuvasäveltäjiä, ken tietää? Bellamy esittää.

Zane Lowen radioshow’ssa vierailleet Bellamy sekä Muse-rumpali Dominic Howard kertoivat myös bändin viime viikolla julkaiseman Dig Down -singlen syntyneen hyvin nopeasti. Musen alkuperäinen suunnitelma oli levätä laakereillaan ennen seuraavaa kiertuettaan, mutta Bellamyn mukaan yllättävästi syntynyt kappale oli saatava ulos mahdollisimman pian.

– Huomasin vuoden alussa olevani harvinaisen inspiroitunut ja kirjoitin tämän kappaleen [Dig Down] noin kuutisen viikkoa sitten. Se kappale tuntui siltä, että ”meidän pakko julkaista tämä, emme voi odottaa vuotta seuraavan levyn julkaisemiseen asti”, Bellamy kuvailee.

Bellamyn mukaan Dig Down oli poikkeuksellinen yksittäinen single-julkaisu ja fanit saavat odottaa seuraavaa Muse-albumia todennäköisesti ensi vuoteen saakka.