Mitä voimme odottaa Judas Priestin tulevilta 50-vuotiskeikoilta? Rob Halfordin mukaan jotain todella spesiaalia

12.12.2019 20:31

Judas Priest juhlistaa ensi vuonna 50-vuotista historiaansa ja saapuu 50 Heavy Metal Years Tour -kiertueen tiimoilta konsertoimaan Suomeenkin. Orkesteri esiintyy Helsingin Jäähallissa 30. päivä toukokuuta.

Mitä sitten voimme odottaa näiltä juhlakeikoilta? Rob Halford tarjosi oman vastauksensa kysymykseen hiljattaisessa haastattelussaan.

”Olen työskennellyt viime viikot ja kuukaudet kuumeisesti lavasuunnittelijoidemme kanssa luodaksemme jotain todella, todella spesiaalia,” Halford kommentoi Rolling Stonelle. ”Aiomme sukeltaa hyvin syvälle katalogiimme ja löytää kappaleita, joita emme ole soittaneet koskaan ennen livenä. Viralliset Priest 50 vuotta -juhlallisuudet alkavat ensi vuonna. Se tulee olemaan mahtava show. Meillä on joitakin todella isoja yllätyksiä ja se tulee olemaan mahtava Judas Priestin ja brittiläisen heavy metalin juhlistus.”

Halfordilta kysyttiin newyorkilaisen radiokanava Z93:n tuoreessa haastattelussa, voisivatko yhtyeen entiset jäsenet liittyä vuoden 2020 juhlarientoihin. Vastaus ei ollut aivan selkeä kyllä tai ei, mutta eipä mies ainakaan täysin poissulkenut moisen reunionin mahdollisuutta.

”Tuo on siisti kysymys. Se on vähän kuin kaikki rock’n’rollissa”, Halford pohdiskelee. ”Rakastan sitä ympäröivää kaaosta. Juuri siitä koko hommassa on mielestäni kyse. Ei pitäisi olla lakeja, määräyksiä tai sääntöjä. Priestin kanssa voi tapahtua mitä tahansa. Olkaa siis silmä tarkkana, erityisesti keikkojemme suhteen. Kaikki ovet ovat auki.”

Vuodesta 1970 vuoteen 2011 yhtyeen kitaristina toiminut K. K. Downing on aiemmin useaan otteeseen ilmaissut kiinnostuksensa osallistua jollain tavoin yhtyeen merkkivuoden viettoon.

Lisää luettavaa