”Mitään ei tapahtunut. Seison jokaisen sanani takana” – Gene Simmons kiistää jyrkästi häntä kohtaan esitetyt syytökset seksuaalisesta häirinnästä

13.12.2017 21:26

Muistatteko vielä, kuinka Kiss-basisti/-voimahahmo Gene Simmons sai viime kuussa porttikiellon amerikkalaisen Fox-uutiskanavan ohjelmiin sopimattoman käytöksen takia? Kuin tässä jupakassa ei olisi ollut jo tarpeeksi, esiin astui piakkoin myös kaksi naista, jotka väittivät Simmonsin häirinneen heitä seksuaalisesti. Nyt mies on ottanut kantaa kohuihin BBC:n Hardtalkille myöntämässään haastattelussa.

Foxilta saamaansa porttikieltoa Simmons kommentoi seuraavasti:

”Näin minä pukeudun paitaani. Jollakin siellä oli selvästi jotakin hampaankolossa minua vastaan ja tyyppi soitti The Daily Beastille tai mikä se nyt onkaan, ja väitti minun tehneen mitä nyt väittikään”, Simmons toteaa. ”En tehnyt mitään. Minulla on aina väkeä ympärilläni. Kun tulen tännekin, minulla on asioidenhoitajat ja kaikki näkevät mitä kulloinkin teen. En voi vain mennä julkiseen tilaan ja tehdä mitä haluan.”

”Sosiaalisen median ongelma on se, että kukaan ei soita ja kysy: ’Onko sinulla kommentoitavaa?’ Niinpä juttu julkaistiin ja se räjähti käsiin. Ja Fox — he ovat hyvää porukkaa ja pidän heistä paljon — meni puolustuskannalle, koska he pelkäävät, että kaikki haastavat heidät oikeuteen. Mitään ei tapahtunut. Seison jokaisen sanani takana.”

Häirintäsyytöksistä Simmonsilla on puolestaan seuraavanlaista sanottavaa:

”Yhtäkkiä, 44 vuoden rock-uran jälkeen, joku tulee ja sanoo: ’Tämä on paha tyyppi.’ Se ei pidä paikkaansa. Mielestäni mielipideilmasto on samaan aikaan hirvittävä ja toisaalta taas voimaannuttava oikeille naisille. Tuolla on joitakin todella pahoja kavereita, mutta minä en satu olemaan yksi heistä.”

Lisää luettavaa