Gene Simmons kommentoi Fox News -kanavalle saamaansa porttikieltoa samaan aikaan, kun kaksi naista syyttää miestä seksuaalisesta häirinnästä

Gene Simmons pahoittelee käytöstään, joka johti Fox Newsin langettamaan porttikieltoon. Samaan aikaan kaksi naista kertoo somessa joutuneensa jo aiemmin Kiss-basistin ahdistelemaksi.

Uutisoimme jokin aikaa sitten, kuinka Kiss-basisti Gene Simmons sai porttikiellon Fox News -kanavan ohjelmiin aiheutettuaan hämminkiä yhtiön rakennuksessa hiljattain asioidessaan. Mies on nyt pahoittellut käytöstään Daily Beastin julkaisemassa tiedotteessa.

”Olen vieraillut vuosien varrella useasti Fox Newsin ja Fox Businessin ohjelmissa ja kunnioitan suuresti niissä työskenteleviä lahjakkaita miehiä ja naisia”, Simmons kirjoittaa. ”Vaikka uskonkin, että kertomuksia tapahtumista on vahvasti liioiteltu ja vääristelty, olen vilpittömästi pahoillani että loukkasin tahattomasti Foxin työntekijöitä vierailuni aikana.”

Samaan aikaan Metal Sucks uutisoi kahden naisen kertoneen Simmonsin häirinneen heitä seksuaalisesti. Ääninäyttelijä Mary E. McGlynn julkaisi Twitterissä viestin, jossa hän kuvaili tapaamistaan Simmonsin kanssa, jonka aikana tämä lähestyi sekä McGlynniä että useita muitakin naisia osoitellen alapäätään ja hokien: ”Tämä on se hupivehje”. Sarjakuvapiirtäjä Tess Fowler kommentoi McGlynnin twiittiä muistellen omaa tapaamistaan basistin kanssa vuonna 2004, jonka aikana mies veti Fowlerin itseään vasten koska tämä piti Simmonsin mukaan ”herkkunsa liian kaukana hänestä”.