Amerikkalainen uutiskanava antoi Gene Simmonsille ikuisen porttikiellon ohjelmiinsa – syynä Kiss-basistin hämmentävän asiaton käytös

Gene Simmonsin sekoilu toi miehelle pysyvän porttikiellon Fox Newsin ohjelmiin ja rakennukseen.

Kiss-basisti Gene Simmons on vuosien varrella ollut tuttu näky Fow News -kanavan ohjelmissa ja eri sisarkanavilla, mutta nyt miehen vierailuille kyseisen yhtiön tuotannon puitteissa on tullut totaalinen stoppi. Daily Beast raportoi Simmonsin vierailleen keskiviikkoaamuna Fox & Friends -keskusteluohjelmassa sekä Maria Bartiromon vetämän Mornings with Marian haastattelussa promoamassa uutta On Power -kirjaansa. Ensin mainitussa show’ssa mies päätyi jutustelun lisäksi avittamaan hyvässä hengessä säätiedotuksen kanssa kun taas jälkimmäisessä vakavoiduttiin hetkeksi, kun puheeksi tuli Hollywoodin tuottajamoguli Harvey Weinsteinin seksiskandaali. Bartiromo kysäisi Demonin mielipidettä viime ajat viihdemaailmaa puhuttaneesta kohusta, saaden suraavanlaisen vastauksen:

”Potilaat ovat todellakin vallanneet mielisairaalan, kun arvostetut bisnestoimijat kuten sinä kysyvät Harvey Weinsteinistä miehiltä, jotka tykkäävät heilutella kieltään ulkona. Okei, olen vaikutusvaltainen ja viehätysvoimainen mies ja olen tosissani sen suhteen, mitä aion nyt sanoa: Miehet ovat aaseja. Nuoresta pitäen meissä virtaa testosteronia. En yritä oikeuttaa tai puolustella sitä.”

Tämän jälkeen lähteet kertovat Simmonsin suunnanneen rakennuksen 14. kerrokseen antamaan haastattelua Fox Newsin verkkosivujen viihdeosiolle. Perille päästyään mies kuitenkin tunkeutui henkilökunnan käynnissä olleeseen palaveriin, huutaen: ”Hei kimmat, haastakaa minut oikeuteen!” samalla kun avasi paitansa ja paljasti yläruumiinsa paikalla olleille työntekijöille. Tästä Simmons jatkoi hämmentävää käytöstään laukomalla pedofiliavitsejä ja kopauttamalla kirjallaan pariakin lähistöllä ollutta henkilöä päähän, kommentoiden näiden älynlahjoja iskuista kummunneiden äänien perusteella.

”Se oli melko rajua”, lähde kommentoi tapahtumia Daily Beastille. Simmonsille kerrotaan lätkäisttyn tapahtumien johdosta elinikäinen porttikielto paitsi Fox Newsin ja Fox Business Networkin ohjelmiin, myös ylipäätään koko rakennukseen.