Miten 2000-luvun emorock uppoaa tämän päivän lapsiin? – Armoton raati sai My Chemical Romancen tuotannon ruodittavakseen

"Ovatko nämä vampyyreita?"

Vuosina 2001-2013 aktiivisena toiminut My Chemical Romance oli aikanaan yksi suosituimmista ja eniten myyneistä vaihtoehtorock-yhtyeistä, joka toimi airueena niin sanotulle emorockille ja puski sen suuren yleisön suosioon. Bändi muistetaan erityisesti sellaisista hiteistä kuin Welcome to the Black Parade, Teenagers ja I’m Not Okay (I Promise). Mutta mitä tämän päivän lapset bändistä ja sen tyylistä mahtavat tuumata?

Reaktiovideoistaan tunnettu Fine Brothers Entertainment otti asiasta selvää ja istutti liudan alakouluikäisiä lapsia läppärin ääreen ja näytti näille yhtyeen musiikkivideoita ja kuuntelutti bändin tuotantoa. Reaktiot vaihtelevat hämmennyksestä villiin ilmakitarointiin. Kaikkein innostunein tuntuukin olevan raadin 7-vuotias kuopus. Ja koska totuus tulee lapsen suusta, kuten sanonta kuuluu, kirvoittaa My Chemical Romance myös hienoja kommentteja armottomalta raadilta. Katso hauska video yläpuolelta.

FBE on aiemmin antanut lasten kuunneltavaksi muun muassa Disturbedia, Kissiä, System of a Downia, Black Sabbathia, Led Zeppeliniä sekä Queenia. Ja näissäkin tapauksissa reaktiot ovat olleet varsin huvittavia. Kannattaa siis tsekata!